středa 5. března 2008

Michael Škorňa - Noc ve škole (zatmění Měsíce)


Večer 20. 2. jsme šli do školy. Čekali jsme před družinou, a pak nám otevřel pan učitel Sumbal. Šli jsme se ubytovat. Kluci se ubytovali v multimediální učebně a holky se ubytovaly v klubovně a družině.

Pak šli všichni do počítačové učebny. Pan učitel nám pustil film o zatmění Měsíce. Až jsme se dodívali, pustil nám pan učitel Sumbal prezentaci. Byla to prezentace o Měsíci. Dívali jsme se na start Apolla na YouTube a dělali jsme doplňovačku. Pak jsme se spojili s Tvrdošínem. Před spaním jsme se dívali v multimediální učebně na rodinu Smolíkových. Ten díl se jmenoval Pohádková planeta. Až skončila pohádka, šli jsme spát. Pan učitel nás, kluky, probudil asi ve 3 ráno. Oblékli jsme se a společně s holkama jsme šli ven pozorovat zatmění Měsíce. Protože bylo zataženo, nic jsme neviděli. Pak jsme odešli na školní hřiště a hráli jsme hru. Až jsme tu hru dohráli, šli jsme zase zpátky. Na pokoji jsme kreslili ufona a měli jsme vymyslet básničku. Potom jsme se opět spojili s Tvrdošínem, kteří měli štěstí a zatmění Měsíce viděli.

Po ukončení spojení s Tvrdošínem jsme se rozdělili na dvě skupiny. První šla spát a druhá skupina se mohla dívat na pohádku. Usnout se nám už nepodařilo.

Ráno jsme šli na snídani, kterou nám připravily paní učitelky. Byly loupáky a čaj. Tím skončilo noční dobrodružství.

Žádné komentáře: