středa 5. března 2008

Marek Bittner - Noc ve škole (zatmění Měsíce)

V 19.30 jsme už většina čekala u vlaku do družiny. Samozřejmě se někteří zdrželi, takže jsme po pravdě šli dovnitř až 19.38. Potom paní učitelka otevřela dveře a vešli jsme dovnitř. Šli jsme po schodech a potom jsme si sundali boty. Šli jsme do multimediální učebny a pomalu se ubytovávali, ale někteří jsme si hráli s polštářem vybíjenou. Byl jsem mezi nimi i já. Ale za chvíli tam přišla paní učitelka a my jsme se zarazili a ona řekla: "Hlavně ať se nikomu nic nestane." Tak se šli ubytovat i Ti co hráli vybíjenou. Za chvíli jsme zase šli hrát, ale potom tam přišla paní učitelka a řekla, ať jdeme do počítačové učebny.

Potom jsme si pustili film o Měsíci a dívali jsme se na něj asi 45 min. Zbývalo 10 min do konce a většina se nudila. Pak film skončil a pustili jsme se do odstraňování raket. Potom jsme se spojili s Tvrdošínem a povídali si. Za chvíli jsme skončili a pouštěli si prezentaci, která celkem trvala 15 min. Potom jsme se měli převlíknout do pyžam a jít si lehnout. Všichni poslechli.

Přišly tam všechny holky a dívali jsme se na pohádku Smolíkovi. Dodívali jsme se, holky odešly do svých pokojů a šlo se spát. Někteří ale nespali a dělali bordel. Potom šli také spát a vzbudili nás.

Šli jsme z pokoje, nazuli jsme si boty a šli pozorovat Měsíc. Viděli jsme ho jen chvíli. Svítil červeně. Pak se přihnaly mraky a šli jsme hrát na hřiště hry. Většině bylo zima. Pak jsme šli hrát hru. Za 45 min se dohrálo a šlo se zpátky do školy. Tam ti, co nechtěli spát, se v našem pokoji dívali na Smolíkovy. Kluci se dívali všichni a přišlo asi sedm holek. Asi v šest hodin tam přišel kluk z družiny, sedl si a díval se. Za pět minut tam přišel další, sedl si a díval se. Potom jsme jim řekli, ať jdou pryč, že se chceme obléknout, ale oni se ani nehli. Zopakovali jsme jim to asi pětkrát, ale nikam nešli. Pak jsme zvýšili hlas a oni šli.

My jsme se převlékli a šli spojit s Tvrdošínem. Chvíli jsme si povídali a potom se šlo zpátky. Pořád jsme se dívali na Smolíkovy. Potom přišla paní učitelka a řekla ať se sbalíme. Sbalili jsme se a šli jsme do školy odnést si věci.

Potom se šlo do nějaké učebny posnídat. Vzali jsme si loupáky a čaj a šlo se snídat. Každý dostal dva loupáky. Pár jich tam ještě zbylo, tak to paní učitelka rozdala. Jak jsme všichni dojedli, pozvedali jsme židle a šli do třídy 5.A.

THE END KONEC

Žádné komentáře: